Des de l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Catarroja (AFAC) volem agraïr la donació rebuda pert part de Obra Social la Caixa amb col.laboració de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, feta per mediació de l´oficina de Catarroja, per a dur a terme el projecte Mobiliari adaptat AFAC 2021.

Hem rebut una col·laboració de 3.500 euros.

Amb el pas dels anys, les persones majors tendeixen a variar la seua temperatura corporal, i, amb aquestes malalties neurodegeneratives, aquesta variació és encara major. Resulta de vital importància mantenir les condicions climàtiques òptimes, millorant la seua habitabilitat i augmentant el benestar de les persones, per això, hem adquirit 2 màquines d’aire condicionat per a la nostra seu.

Per mantindre la qualitat energètica i la seguretat de la nostra seu, també portarem a terme la reparació de la persiana exterior, amb la instal·lació un motor per poder fer-la funcionar.

Aprofitem la notícia per donar les gràcies públicament a l’entitat  CaixaBank, perquè mitjançant una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al nostre projecte.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies