El 21 de setembre commemorem arreu del m´ón el dia de l’Alzheimer i des d’AFAC estem realitzant diverses activitats per donar visibilitat.

Com a acte principal, el mateix dia 21 de setembre s’ha realitzat la penjada de la pancarta commemorativa i lectura del manifest institucional des del balcó de l’Ajuntament de Catarroja.

Cartell de l’acte principal celebrat el 21 de setembre

La lectura del manifest ha contat amb la presència de les autoritats locals i moltes persones voluntàries i sòcies de l’associació.

Lectura del manifest

A més, durant tota la setmana hem estat realitzant diverses activitats com la Gran Rifa solidària, la campanya de visibilització ‘Zero omissions, zero alzheimer’ i ‘Mans per l’alzheimer’, la visita a l’exposició de la Festa de Moros i Cristians i la creació d’un arbre dels records. Totes elles han tingut un éxit rotund.

Activitat ‘Arbre dels records’
Creació de l’arbre dels records

No obstant això, encara no hem acabat amb els actes ja que hui s’ha hagut d’ajornar la campanya de visibilització amb taules informatives pels carrers de la localitat. Finalment, aquesta activitat es realitzarà el proper dimarts 28 de setembre, vespra de Sant Miquel i contarà amb l’ajuda de l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja. La taula estarà col·locada davant el mateix institut a la porta principal.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies